bizarr fenyegetés

2020.01.23. 11:00

Házasságot ígért egy férfi egy másiknak, ha nővé operáltatja magát

Tárgyalás elé néz az az indiai férfi, aki házasságot ígért egy férfinek, ha aláveti magát a nemátalakító műtétnek. Az „áldozat” szerint a férfi erőszakosan női hormonokat adott neki, majd fenyegetéssel érte el, hogy ne szóljon senkinek arról, mi történik vele.

Forrás: Shutterstock

Megdöbbentő eset került a bíróság elé Indiában, Chandigarhban. A 32 éves Sunil Kumart ugyanis azzal vádolja egy másik férfi, hogy erőszakosan női hormonokat adott neki és arra próbálta rávenni, hogy vesse alá magát egy nemváltó műtétnek – mindezt a házasság ígéretében – számolt be róla a V4NA hírügynökség.

A férfi szerint Kumar megfenyegette őt, hogy tartsa titokban a kapcsolatukat, és mindig csak azzal biztatta, hogy hamarosan rendbe jön minden.

A végén azonban ez nem így lett,

miután megtörtént a nemváltó műtét és lényegében nő lett belőle, Kumar mégsem vette feleségül. Ráadásul az is kiderült, hogy Kumar valójában már házas és gyereke is van.

A nemet változtatott férfi panaszt nyújtott be, és azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkosságot követ el, ha nem tesznek semmit Kumar ellen, aki pokollá tette az életét.

Kumart végül 2018 decemberében tartóztatták le, és most kezdődik a tárgyalása. Indiában egyébként egyre nő az igény a nemváltó műtétekre, és egyre többen utaznak oda elvégeztetni a beavatkozást. Egy tavalyi cikk szerint például egyenesen a nyugati világ szolgáltatja az embereket a nemváltó műtétekhez Indiában, az Egyesült Királyságban ugyanis például akár 2-3 évet is várni kell a műtétre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!