Nincs kegyelem

2018.05.09. 07:00

Így nyelt el a láva egy autót Hawaiin (videó)

Mintha önálló tudata lenne, úgy kúszik át az úton az izzó kőfolyam a parkoló autóhoz, hogy lassan becserkészve áldozatát, eleméssze azt.

Pahoa, 2018. május 6. A Kilauea tûzhányó lávájának terjedését nézi Sam Knox helybeli lakos a hawaii Pahoa Leilani lakónegyedében 2018. május 5-én. A vulkánkitörés folytatódása 2018. május 5-én. A vulkánkitörés folytódása miatt újabb kétezer embert költöztettek ki otthonából a hawaii Nagy-szigeten. (MTI/AP/Marco Garcia)

A világ egyik legaktívabb tűzhányója, a Hawaii-szigeteki Kilauea-vulkán május 3-i kitörése óta 26 házat is elpusztított, valamint kétezer embernek kellett elhagynia otthonát – írja a CBS Miami videóját közzétevő BBC.

A Kilauea 35 éve folyamatosan aktív tűzhányó. Harminc évvel ezelőtt csaknem egy éven keresztül egy egész várost, Kalapanát borította el a láva.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=133&v=ErUr4IIU-WI

Borítóképünkön a Kilauea lávájának terjedését nézi Sam Knox helybeli lakos a hawaii Pahoa Leilani lakónegyedében 2018. május 5-én.

Forrás: MTI / AP / Marco Garcia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!