100 éves az OMÉK

2019.06.20. 13:51

Írjon dalt és nyerjen!

Szereti a mezőgazdaságot és mindene a zene? Mutassa meg, mit tud, most akár nagyszínpadra is kerülhet!

Forrás: Shutterstock

„Dalban mondjuk el!” címmel pályázatot hirdet az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) szervezője, az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum (AMC). A pályázat célja, hogy a dalon keresztül minél többen megismerhessék Magyarország legnagyobb, legrégebbi és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvényét, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. A pályázók egészen 2019. július 31-ig adhatják be dalaikat az [email protected] e-mail címen.

A végső, közönségszavazás által legjobbnak megválasztott pályázat írói lehetőséget kapnak az OMÉK nagyszínpadán a megírt dal előadására egy neves magyar együttes előzenekaraként. Emellett a győztesek 400 ezer forint értékű ajándékutalványt, OMÉK ajándékcsomagot, páros belépőjegyet kapnak, illetve a szervezők interjúk, videós megjelenések és PR cikkek megjelentetéséhez adnak szakmai és anyagi támogatást.

A jelentkezőknek 2-3,5 perces zeneszámot kell leadniuk, melynek témája, dalszövege kulcsszavakra épül.

Nem mindegyik kifejezésnek kell kötelezően szerepelnie a dalszövegben:

• OMÉK

• mezőgazdaság

• élelmiszeripar

• kiállítás

• vásár

• élelmiszeripari és agrárinnováció

• fenntarthatóság

• digitalizáció

• nemzetköziség

• fogyasztói tudatosság

• agrár életpálya

A megadott határidőig beérkezett dalokat a kiíró ellenőrzi és a pályázati feltételeknek megfelelően szűri. A kiíró által meghatározott szakmai zsűri a dalok közül augusztus 16-ig választja ki a legjobb három szerzeményt. Ezt követően a közösségi média felületen meghirdetett három legjobb pályázat közül a legmagasabb szavazatszámot elérő dal kerül ki győztesen.

A versennyel kapcsolatos további információkról folyamatosan tájékozódhat az alábbi weboldalon: https://omek.amc.hu

100 éves az OMÉK

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK) idén 79. alkalommal rendezik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, szeptember 26-29. között. Miközben a kiállítás megtartja közönségvásár jellegét, olyan, a napjainkban megkerülhetetlen kérdésekre kiemelten fókuszál majd, mint a fenntarthatóság, a fogyasztói tudatosság növelése, az élelmiszerágazat minél sokrétűbb bemutatása, az agrárdigitalizáció és az agrárinnovációk megismertetése, valamint az agrárpálya vonzóvá tétele. A 2019-es OMÉK kiállítás fókuszában az élelmiszeripar, a professzionalitás, a nemzetköziség és az innováció szerepel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!