érthetetlen

2019.11.06. 18:24

Két elektromos rollert kellett kihalászni a Dunából

Egyszerre két bérelhető elektromos rollert, Lime-ot kellett kihalászniuk a Dunából Budapesten a mágneshorgászoknak. Elmondásuk szerint egy harmadik a városligeti tóban van, de azt nem találták meg.

Két mágneshorgász férfi halászott ki a Dunából két rollert. A városligeti tóban is eltűnt egy, de azt nem találták meg. Feltételezhetően valaki kiszedte és elvitte, de az is lehet, hogy teljesen elsüllyedt – írja a Bors.

Ahogy az elsőt kivettük, hívtunk egy Lime-szervizes srácot, ő mondta, hogy van még egy a Dunában. Megkerestük azt is, kivettük. A harmadik máshol lett volna, de annak nem akadtunk a nyomára„ – mondta a lapnak az egyik horgász.

Ezek az eszközök már szinte mindenhol ott vannak Budapest utcáin, az emberek – bizonyos szabályok betartásával – ott rakják le, ahol akarják. Azt nem lehet tudni, kik és miért lelnek örömet a rollerek folyóba hajigálásá­ba, az azonban biztos, hogy az eszköz akkumulátora súlyosan károsítja a vizeket – részletezte a lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!