gondoskodás

2017.08.19. 14:03

Kutyus cucliztatja a bárányt

Ritka kedves látvány, amint az állatok emberi tulajdonságokat öltenek, emberként viselkedve gondozzák egymást.

Már 19 millió megtekintésnél jár az a videó, amelyen megnézhetjük, hogyan eteti egy cumisüvegből egy juhászkutya a kicsi bárányt. Nem csoda, hogy mindenkinek tetszik, ez a néhány tíz másodperces kis klip, hiszen a kutyus angyali türelemmel tartja a palackot. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy ennyi mindent tudnak megtanulni az állatok, és milyen ügyesen használják ezt a tudást. S ha már itt tartunk, örvendhet az a juhász, akinek ilyen kutyája van. Így sokkal könnyebb gondozni a nyájat, ha a kutyák nem csupán az állatok terelésében és őrzésében segítenek, hanem a gondozásukban is.

 

Persze a rossznyelvűek mondhatnák, hogy igazából egy néhány másodperces képsort rakott össze többször egymás után egy ügyes kezű vágó, sőt, fanyaloghatnánk, hogy a kutyust bedresszírozták és csupán a jutalomfalat okán oly kedves a kisbáránnyal, de abban biztosak lehetünk, hogy a barikának végtelen örömet szerzett azzal, hogy megetette és mellesleg boldogságot csöppentett több mint 19 millió megtekintő hétköznapjába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!