papírmunka

2020.05.12. 11:47

Ön dönthet: Orbán Viktor vagy Varga Mihály asztala a kupisabb?

A miniszterelnök az Instagram-oldalán indított szavazást arról, hogy neki vagy a pénzügyminiszternek kell-e rendet tennie az íróasztalán.

Budapest, 2020. május 11. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) Varga Mihály pénzügyminiszterrel egyeztet az idei és a jövõ évi költségvetésrõl valamint a gazdaságvédelmi akcióterv végrehajtásáról a PM épületében 2020. május 11-én. Orbán Viktor a PM és a tárcához tartozó háttérintézmények vezetõivel folytatott megbeszélésen elmondta: Magyarországon a válságkezelésben felhasznált eszközök súlypontja továbbra is a munkahelyteremtésen van. Megismételte: amennyi munkahely a koronavírus miatt megszûnik, a kormány annyi újat fog létrehozni. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Forrás: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Benko Vivien Cher

A kormányfő hétfőn meglátogatta Varga Mihály pénzügyminisztert a József nádor téren – emlékeztet az Origo.

A pénzügyminiszter irodájába lépve Orbán Viktor arról beszélt, hogy nagy kérdés, kinek az íróasztalán vannak nagyobb kupacok, az övén-e vagy a pénzügyminiszterén. Mindez az alábbi videón is látszik.

Kinek az asztalán nagyobb a rend, kinek az asztalán sorakozik több és nagyobb aktaköteg? - tette fel a kérdést a kormányfő ezek után az Instagram-oldalán.

A kérdésre a fenti linkre kattintva bárki szavazhat!

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) Varga Mihály pénzügyminiszterrel egyeztet az idei és a jövő évi költségvetésről valamint a gazdaságvédelmi akcióterv végrehajtásáról a PM épületében 2020. május 11-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!