tisztázatlan körülmények

2018.08.24. 17:50

Rejtélyes halálesetek miatt rettegnek egy hurghadai hotelben

Egy brit utazási iroda 300 utasát költözteti ki a szállodából, ahol ismeretlen okok miatt egyszerre halt meg egy házaspár.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Philippe Turpin

A szálloda a Steigenberger Aqua Magic Hotel, amelyben két brit – egy 63 éves nő és 69 éves férje – halt meg a héten. A Thomas Cook utazási iroda közleménye szerint haláluk oka mindeddig tisztázatlan.

A pár lányával és három unokájával üdült a szállodában. Lányuk elmondása szerint makkegészségesek voltak nyaralásuk előtt, haláluk egyiptomi vakációjuk hetedik napján történt.

Az utazási iroda kitért arra is, hogy egyre több megbetegedésről értesült az érintett szálloda vendégköréből, ezért óvatosságból elhozza onnan összes utasát és más hotelekben helyezi el, vagy – ha igénylik – mihamarabb hazautaztatja őket.

Az első halottkémi vizsgálat szerint természetes halált hal a pár, az alaposabb – laboratóriumi tesztekkel is végzett – orvosszakértői vizsgálatnak még nincs meg az eredménye.

Borítókép: Illusztráció

Forrás: AFP / Photononstop / Philippe Turpin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!