üvegszilánk

2021.01.11. 13:39

Sütivel ölnének kutyákat Svédországban

Komoly kockázattal jár Malmö központjában a kutyasétáltatás, amióta egy ismeretlen tettes aprósüteményeket szórt szét a környéken, amelyekbe üvegszilánkokat sütött.

Forrás: Shutterstock

A közösségi oldalakon már jó ideje látható és több kutyatulajdonos is igyekszik felhívni rá a figyelmet, hogy Malmö belvárosában valaki nem szívleli a kutyákat. Csütörtökön például valaki egy csirkecombot talált az utcán, amibe vasszögeket szúrtak. A rendőrséget már értesítették az esetről és folyamatosan nézik vissza a környező biztonsági kamerák felvételeit, hogy kézre kerítsék a tettest – számol be a V4NA.

„Egy gnocci méretű apró valamire lettem figyelmes az út szélén” – fogalmaz Alexandra Alvilja, visszaemlékezve pénteki kutyasétáltatására.

„Először azt hittem valaki kiborította az ételt, de gyorsan kapcsoltam, hogy ez az lehet, amiről már olvastam” – tette hozzá a kutyatulajdonos. Alexandrának igaza volt, Malmö utcáin ismét olyan aprósütemények vannak szétszórva, amiket a kutyák könnyedén lenyelhetnek és komoly károsodást okozhat bennük.

„Kinyitottam egyet és természetesen ott volt benne az üveg. 25 darabot szedtem össze belőlük az utcán. Nem akartam, hogy bármilyen állatnak baja essen” – fogalmaz Alexandra.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!