visszaélés

2019.06.03. 12:26

Társkeresőre regisztráltak Zámbó Jimmy nevével

A 2001 ja­nu­ár­já­ban el­hunyt Zámbó Jimmy arc­képe fel­ke­rült a leg­nép­sze­rűbb, te­le­fonra le­tölt­hető társ­ke­re­sőre. A csa­lád ke­gye­let­sér­tő­nek és aljas hú­zás­nak tartja, hogy vissza­él­nek a ki­rály fo­tó­já­val.

Forrás: Ripost

Áll a bál Zámbó Jimmy családjában – írta meg a Ripost. A portál birtokába jutott információk szerint a 18 éve elhunyt énekeslegenda rokonai teljesen kikészültek, amikor kiderült:

a király feltűnt az egyik legnépszerűbb netes társkeresőn, a Tinderen.

„Igencsak meglepődtem, amikor a társkeresőn böngészve váratlanul megtaláltam Jimmy profilját. Jimmy, 61 néven regisztráltak a képével, mintha valóban ő keresné az igaz szerelmet, pedig már tizennyolc éve elhunyt. Felháborító! Szerintem ezzel súlyos jogsértést követtek el„ – számolt be a Ripostnak az egyik olvasója, aki megtalálta az énekes profilját a tárkereső oldalon.

Fotó: Ripost

A ezek után a lap megkereste Jimmy lánytestvérét, Zámbó Mariettát, aki teljesen kikelt magából, amikor értesült a történtekről.

”Bevallom, eleinte nem is hallottam erről a társkeresőről, én nem foglalkozom ezekkel. De undorító, aljas húzásnak tartom„

- kezdte mondta a Ripostnak Marietta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!