betörtek egy bankba

2017.10.20. 17:12

Vaddisznók támadtak egy pénzintézmény alkamazottaira

Egyesek az ablakon keresztül menekültek pánikszerűen, amikor az egyik vaddisznó berontott az épületbe, és megtámadta a bankfiók igazgatóját, aki a lábán sérült meg.

Két agresszív vaddisznó tartotta rettegésben néhány órán át az észak-német kisváros, Heide lakóit péntek délelőtt: a dühöngő állatok négy embert megsebesítettek és egy bankba is betörtek a városközpontban – közölte a helyi rendőrség, és több helyi lap is beszámolt róla.

A bank ügyfelei és alkalmazottai később elmondták, hogy menedékbe kellett bújniuk, sőt egyesek az ablakon keresztül menekültek pánikszerűen, amikor az egyik vaddisznó berontott az épületbe, és megtámadta a bankfiók igazgatóját, aki a lábán sérült meg.

A Schleswig-Holstein tartományban lévő városka rendőrsége felszólította a lakókat, hogy maradjanak otthonaikban és ne közelítsék meg a városközpontot, amíg a helyzet nem rendeződik.

A rendőrök egy helyi vadászt riadóztattak, aki lelőtte az egyik vaddisznót. A másik állat elmenekült a városkából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!