Életmód

2009.09.07. 11:51

Visszatértek a topmodellek!

Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Kate Moss és a többiek újult erővel veszik birtokba a kifutókat, hogy bebizonyítsák, ma is ott a helyük a legjobbak között.

BAMA

Milliók cserélnének velük: siker, pénz, csillogás, kamerák és paparazzók, fotózások és hírnév. A divat világa mindenkit vonz, a könnyűnek hitt hivatás azonban nem mindig olyan, mint amilyennek látszik.

Hihetetlen kitartás, alázat és türelem, állóképesség, rendkívüli kommunikációs készség és nyelvtudás kell a boldoguláshoz -  persze az sem árt, ha valaki karcsú és kisugárzása van. A szépség nem is feltételnül fontos, sokkal inkább az, mit látnak meg az emberben….

A siker titka: jó időben, jó helyen

Kate Moss, a betörhetetlen vadóc, Claudia Schiffer, a hűvösen elegáns szőke és Cindy Crawford, a bájos arcú barna meghódították a nagyérdeműt a ’90-es években. Hogy hogyan jutottak el a kifutóig? Történetük tipikus tündérmese: mindhármukat felfedezték.

A „fekete párduc” Naomi egy parkban sétált, mikor leszólították, Cindyre egy kukoricaföldön lett figyelmes egy fotós, míg Claudia egy düsseldorfi diszkóban táncolva vonzotta magára egy bennfentes tekintetét.

Innentől kezdve beindult a gépezet, jöttek a szerződések, felkérések, hatalmas gázsik. Egy idő után azonban már nem elégedtek meg ennyivel. Bár jól ment a szekér, mégis úgy döntöttek: egy ideig szögre akasztják karrierjüket és a családjukra koncentrálnak. Egy kis pihenő után azonban most ott folytatják, ahol abbahagyták - ehhez minden lehetőségük megvan, hisz még mindig hihetetlenül jól néznek ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!