Életmód

2010.01.01. 16:22

Mit fogadtál meg az új évre? Szavazz!

Leszokom, lefogyok, felvarratok és megváltozom... Más azt, hogy kutyát fogad örökbe, gyermeket szül, megvalósítja önmagát... Te mit fogadtál meg az új évre?

NANA.HU

Szilveszter éjszakája még a nagy mulatozásé, az önfeledt szórakozásé. Az óévet vidáman, nevetve, boldogan engedjük el - és hisszük, ha éjfélt üt az óra, elrepülnek csalódásaink is. Ilyenkor szembe kell néznünk az elmúlt évvel, sérelmeinkkel, megvalósult és még várakozó álmainkkal. Le kell számolni a félelmekkel, hogy az új év, mint egy új élet frissen, energikusan indulhasson.

Megfogadom....

Nem is olyan nehéz. A legfontosabb, hogy ha bármit is megfogadsz, akkor azt gondold komolyan. Annyi a dolgod, hogy elsején, amikor kissé elhasználtan kivakarod magad az ágyból, eszedbe jusson, mit is ígértél. Nem belerúgni a macskába, nem rágyújtani, nem csokoládét reggelizni, nem leharapni anyád fejét, amikor felhív, nem kritizálni a kedvesedet a búék-puszi helyett, és így tovább. És ha elsején nem is ment minden flottul, próbálkozz azért másnap is.Ne terheld túl magad. Épp elég nehéz egyetlen komolyabb változást végigvinni, miért gyilkolnád magad egyszerre három-négy fogadalom végrehajtásával? Válaszd ki elsőnek azt, ami a legégetőbb változtatni való – rendesen táplálkozni, jobbá tenni a kapcsolatot a szüleiddel, vagy rácba szedni az otthonod -, és arra koncentrálj. Ha mindent egyszerre próbálsz megváltoztatni, nagyon nehéz lesz, és végül minden fogadalmad hiábavaló lesz.

Aztán már csak kitartásra és némi humorra lesz szükséged!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!