Életmód

2010.08.23. 08:15

A leghülyébb szextörvények – és mind igaz!

Szexszel kapcsolatos törvények az egész világon vannak, de némely ország túltett minden hülyeségen. Íme a világ leghülyébb szextörvényei.

NANA.HU

A szexualitással és főleg az azzal kapcsolatban elkövetett bűncselekményekre vonatkozóan szerte a világon hoztak már törvényeket. Ez nem újdonság. Némely állam azonban olyan részletekbe menően vállalta fel polgárai nemi életének szabályozását, amely már minden józan észt mellőz.

Micsoda lehetőségek!
Minnesotaban egyetlen férfi sem kívánhatja, hogy szeretkezzen vele a felesége, ha fokhagyma, hagyma vagy szardínia-szagú a lehellete. Ha az asszonyok mégis megkívánnák a férjüket, törvényben foglalt joguk megkérni férjüket, hogy mosson fogat.
Elképzelni sem tudjuk, vajon milyen történet vezetett oda, hogy ezeket a törvényeket a honatyák megalkossák. Feltehetően mindegyik legalább egy precedens értékű ügyet takar, amelyről a törvényalkotók úgy ítélték meg, érdemes a továbbiakban megelőzni. Vagy épp ellenkezőleg, néhány tipikus sztori oly gyakran fordult elő az adott körzetben, hogy a rendőrök egyszerűen megelégelték a jónép rendre intését, és törvénybe foglalták a tiltást.

Való igaz, hogy a világot járva mindig az adott régió szokásait és törvényeit kell figyelembe venni, az alább felsoroltakra azonban kevéssé lehet felkészülni. A világ leghülyébb szextörvényei következnek:

Az ígéret földjén

Amerika talán listavezetőnek is mondható, hiszen a legtöbb államban bevezettek valami helyi sajátosságot. Alabamában ha egy nő veszít a biliárdban, tilos a játék során összeszedett tartozását szexszel behajtani. Arizonában ha egy pár defektet kap, bírság jár a várakozás közbeni szexért. Ráadásul ha mindezt a hátsó ülésen teszik, dupla bünti jár. Wyomingban az éttermek hűtőkamráiban nem szabad szeretkezni. Utah államban egy nő sem kezdhet ki férfival, amennyiben épp egy kórház sürgősségi osztályára sietnek. Amennyiben mégis megtenné, a nevét közzé teszik a helyi újságban (ez most büntetés vagy elismerés?).

Illinoisban különös tekintettel vannak a menyasszonyokra: az esküvője napján vadászat vagy horgászat közben senki nem szexelhet (Mert más napokon igen?). Washington D. C.-ben kizárólag a misszionárius póz legális, minden más tiltott. Ahogy szűzzel szeretkezni is (nemtől függetlenül) mielőtt az megházasodna. Csak az kérdés, ezt vajon ki ellenőrzi… Montanában a közszemérmet védik, ezért még sötétedés után sem lehet a ház előtt pucéran szeretkezni. Ruhában már más a szitu. Ehhez képest Wisconsin tiszta vadnyugat. Ott ugyanis törvény tiltja, hogy egy férfi elsüsse fegyverét (mármint a lőfegyvert), ha a partnernőjének orgazmusa van. Ohióban valamiért törvénybe foglalták, hogy a nők nem vethetik le a ruhájukat egy férfi fényképe előtt. De talán a legjobb: Minnesotában tilos a férfiaknak halakkal szexelni. A nőkre ez nem vonatkozik…

Micsoda lehetőségek!

Minnesotaban egyetlen férfi sem kívánhatja, hogy szeretkezzen vele a felesége, ha fokhagyma, hagyma vagy szardínia-szagú a lehellete. Ha az asszonyok mégis megkívánnák a férjüket, törvényben foglalt joguk megkérni férjüket, hogy mosson fogat.

Szűzoltók és egyebek

Kínában a nők csak a fürdőszobában pucérkodhatnak, a hotelszobában nem szabad meztelenül járkálniuk. Nepálban és Bangladesben törvény tiltja a szexjelenetek megtekintését a filmekben. Ez alól csak a csókolózás a kivétel abban az esetben, ha a szereplők helyi színészek (És ha az egyik külföldi?).

Több mint valószínű, hogy a világ legjobb állása Guam szigetén (Óceánia) lelhető fel. Ott ugyanis élnek férfiak, akik „ szűzoltóként” főállásban keresztül-kasul utazgatnak a szigeten, hogy fiatal lányok fizessenek nekik szüzességük elvesztéséért. Miért? Mert a szigeten tilos szűzen férjhez menni. De vajon miért nem jó erre a vőlegény?

A libanoni törvény szerint illegális egy férfinak hímnemű állattal szexuális kapcsolatot létesíteni. Nőneművel megengedett. Az angliai Liverpoolban kizárólag a trópusi halakat árusító üzletekben megengedett, hogy az eladó hölgyek toples szolgálják ki a vevőket. Londonban már komolyabb a helyzet:ott tilos a leparkolt motorkerékpáron szeretkezni, Birminghamban pedig nem lehet sötétedés után a templomok lépcsőjén egymásnak esni.

A felsorolás korántsem volt teljes. Mindezek tudatában az ember talán kétszer is meggondolja külföldön, hol adja át magát az élvezeteknek…

Olvasnál még fura szextörvényekről? Írj nekünk és tovább gyűjtjük!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!