a legkitartóbb harcos

2017.10.16. 15:32

48 évesen beküzdötte magát a Ninja Warrior középdöntőjébe

Palatinus Tünde több ezer versenyző között bizonyította, hogy a fiatalok között is megállja helyét, és ott lehet a legjobbak között.

A felkészülésről elmondta: éreztem, hogy ide a konditermes edzés nagyon kevés lesz, ezért másfajta gyakorlatokat is kipróbáltam. Láttam, hogy nem sok jelentkező van az én korosztályomból, de mindent megtettem, hogy bizonyítsam: nem az éveim száma számít – mondta a Lokálnak Palatinus Tünde, akit sokan ismerhetnek a fitnesz- és edzőtermek világából.

1997-ben szerezte az első bajnoki címét fitnesz kategóriában, amelyet 2005-ig még kilenc követett.

A Ninja Warriorba azért jelentkezett, mert szerette volna megismerni saját korlátjait. A TV2 ma induló műsorában egy gigantikus akadálypályán kell végigmenniük a jelentkezőknek, ami eddig csak keveseknek sikerült.

A pályát meglátva elbizonytalanodott, de hajtotta a kíváncsiság, hogy felül tud-e emelkedni önmagán. Újfajta edzésmódszert próbált ki, a felkészülés így sem volt könnyű, sokszor csak fájdalomcsillapítókkal tudott edzeni, ugyanis az ízületei már nem bírják úgy a terhelést. Hetente öt napot tölt konditeremben.

A Ninja Warrior selejtezőiből egyébként a 90 legjobb versenyző jut a középdöntőkbe, ahonnan a legrátermettebb 20 kerül a döntőbe, hogy kiderüljön, ki a legnagyobb harcos. A győztes jutalma pedig 10 millió forint lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!