szerencse fia

2018.02.07. 16:38

Néhány óra alatt több mint 9 milliós nyeremény

Mindössze néhány óra alatt több mint 9 millió forintot nyert egy szerencsés játékos a vegas.hu élő rulett játékán. A 22 éves nógrádi fiatalember csupán két hónappal ezelőtt regisztrált és 40 ezer forintos befizetésből sikerült ekkorát szakítania.

A játékos egy szerencsés nyertes pörgetés után kezdett el nagy tétben, de kevés kockázatot vállalva játszani, jellemzően a fél kereket megtéve. Preferált száma vagy szériája nem volt, általában 20 ezres tétekkel pakolta meg a tabló nagy részét. Legnagyobb összesített tétje egy játékkörben 1.760.000 forint volt, legnagyobb kifizetése 2.280.000 forint. 135 pörgetéssel mindössze két és fél óra alatt 9,4 millió forintot kaszált a fiatalember, aki kifizetését még aznap este igényelte.

A VegasTV, a vegas.hu élő stúdiója, ahol hölgy presenterekkel játszhat amerikai blackjacket és rulettet. Ez utóbbin ráadásul 100 forintos téttel most megnyerheti több millió forint értékű Rulett Jokert. Ennek megnyeréséhez csupán annyi teendőnk van, hogy legalább 100 Ft-tal megtegyük a VegasTV rulettjátékán az aznapi jokerszámot, és reménykednünk, hogy háromszor egymás után nyer.

Magyarország első online kaszinójában egyébként nem ritkák a milliós nyeremények. Nemrégiben egy fiatal kiskunfélegyházi játékos egyetlen nap leforgása alatt szakított közel 7 millió forintot a Super Dice nevű játékon, egy másik szerencsés pedig több mint 14 millió forintot nyert a Mega Moolah egyik jackpotján.

Borítókép: Illusztráció

Forrás: VegasTV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!