különleges feldolgozás

2018.03.27. 11:51

Budapestre érkezik a Disney On Ice Varázslatos Jégfesztivál című előadása

A Disney klasszikusai mellett minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, a Jégvarázs kalandos pillanatait is elhozza Mickey és Minnie egér a Budapest Arénába.

Forrás: livenation.hu

2019. február 1. és 3. között, csupán 5 előadással Budapestre érkezik a Disney On Ice Varázslatos Jégfesztivál című előadása, amelyben A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, és minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, a Jégvarázs kalandos pillanatait élhetik át, egy vadonatúj showban.

A közönség találkozhat Annával és Elsával, az Oscar nyertes és minden idők egyik legnagyszerűbb Disney animációs filmjéből, a Jégvarázsból! Együtt utazhat az Északi-hegységbe Olaffal, a vidám hóemberrel, Kristoffal, a hegyi emberrel, és hűséges szarvasával, Svennel, miközben segítenek a nővéreknek felejthetetlen szereplőkkel teli kalandos és varázslatos útjuk során.

Az elmúlt 30 évben a Disney On Ice előadások összeállításakor a Feld Entertainment olyan filmre várt, mint a Jégvarázs – állítja Nicole Feld producer. A legizgalmasabb rész az olyan karakterek jégre vitele, mint Anna és Elsa, tudva, hogy erős és inspiráló üzenetük van a közönség számára, miközben felfedezik az igazi szeretet jelentését – tette hozzá.

A Feld Entertainment által létrehozott Varázslatos Jégfesztivál a Disney birodalom elbűvölő egyvelege, amelyben a közkedvelt hősnők történeteit energikus koreográfiával emelték ki, ami a közönséget is éneklésre, táncra és ovációra buzdítja.

A részleteket egybegyúrva a klasszikus Disney történetektől az Oscar-díjas Jégvarázsig, kiegészítve vígjátéki és zenei elemekkel, egy valóban egyedülálló módot találtunk minden történet újramesélésére – mondja Juliette Feld producer.

A budapesti előadásra jegyek március 29-től kaphatók.

Az előadásokra a gyerekjegy egységesen 4.900 forintba, az ifjúsági jegy pedig 5.900 forintba kerül.

Limitált számban közvetlenül a jég mellé szóló VIP csomagok is vásárolhatók.

Borítókép: Livenation.hu/Varázslatos Jégfesztivál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!