Vitorlássport

2019.02.21. 11:50

Megújult magazint lapozhatnak a hajózás szerelmesei

Modernebb arculatot kapott, és a megszokottnál is bővebb és tartalmasabb lett a Vitorlázás Magazin.

Ahogy a legtöbb, akár sportolási, akár közlekedési célra használt jármű, a hajók is évente átesnek a szokásos karbantartáson, és sokszor időszerűvé válik a teljes felújítás is. Ám mindez nem csak a járművek, hanem minden olyan dolog esetén igaz, amely ilyen vagy olyan módon, legtöbbször használatba vétel révén gazdagítja az életünket. A Vitorlázás Magazin több hónapos előkészület után dinamikus, modern arculattal, az olvasói igényekhez és a trendekhez igazodó, mégis egyedi tartalommal rukkolt elő,

s mindez nem csupán a vitorlássport rajongói számára lehet érdekes.

S nem csak az olyan formai változások szembetűnőek, mint a lap méretének változása, a szebb papír vagy az elegánsabb borító. Megkönnyítik az olvasást az új témák, az új rovatok, valamint az olyan, rövid kiegészítő információkat tartalmazó „kapcsolódási pontok”, mint a „VM-kisokos” vagy a „Tudte-e?” kiskeretes összeállítások a cikkekben.

A legfrissebb lapszám többet foglalkozik balatoni témákkal, s nagyobb figyelmet fordít a tengeri vitorlázásra is, hiszen mindkét témakör állandó, önálló rovatot kap.

A magazin közlése szerint igyekeznek a jövőben feltérképezni és bemutatni majd az ország valamennyi vitorlázásra és vízi sportolásra alkalmas vízterületét is. Nagyobb szerepet kapnak az emberi történetek, teljesítmények, illetve a korábbinál részletesebb háttérelemzésekkel, valamint izgalmas beszámolókkal készülnek a magazin szerkesztői.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!