édes győzelem

2019.04.07. 18:00

Három aranyat is nyertek a magyar cukrászmesterek

A Cake Internationalen, a világ legnagyobb tortadíszítő és cukrász rendezvényén Nyári Szandra két arany minősítést kapott, Móczár Piroska pedig egyet.

Nyári Szandra és Móczár Piroska ezen a hétvégén Londonban mutatta meg, milyen tehetséges cukrászok. Szandra két kategóriában is arany minősítést ért el alkotásaival – számolt be róla a Kemma.hu.

A Cake International-en Szandra kőóriást formázó tortája a második legjobb, míg Zsolti fantázianevű alkotása harmadik helyezett lett a maga kategóriájában, ugyanakkor mindkettő kiérdemelte az arany minősítést. Móczár Piroska, a nagyigmándi Móczár cukrászda képviseletében pedig első helyet és arany minősítést szerzett – tudta meg a portál.

A Facebookon meg is osztottak egy videót, amelyben további érdekességeket tudhatunk meg mind Piroska, mind pedig Szandra munkájáról és fogadtatásáról, valamint több magyar versenyzőről is.

Szandra már vett részt nemzetközi versenyen, míg Piroskának ez volt az első ilyen viadala – hívta fel a figyelmet a lap.

A Móczár cukrászdát képviselő versenyző, egy festmény alapján, de azon változtatva készítette el különleges alkotását – tudta meg a portál.

Ahogy a következő videóból kiderül, Szandra olyannyira alapos volt, hogy még a rocker körmeit is aprólékosan kidolgozta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!