tippek

2021.05.09. 07:29

Apróságok a fürdőszobában: így teremthetünk rendet a piperék között

A fürdőben apró dobozok, tégelyek, flakonok, tubusok hada várja, hogy megfelelő helyet találjunk a számukra, a törülközőkről és kisebb gépekről nem is beszélve.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Terjeszkedjünk a magasba!

Helytakarékos megoldás egy magas, polcos szekrény, ahova be lehet tenni a törülközőket, fürdőköpenyeket, a WC-papírt, az alsó része pedig rejtheti a szennyestartó ládákat. Ha a fürdőben van a WC, a tartályt takaró kis fal keskeny beugrója fölött akár a mennyezetig futhat egy 17 cm mélységű tároló. Meglepően sok minden elfér itt: tisztítószeres flakonok, spray-k, tartalék tisztálkodóeszközök – olvasható a Lakáskultúra cikkében.

Fiókok: mindent a megfelelő helyre

Mélyebb fiók kell a hajszárítóknak, borotváknak, szakállvágóknak, az egészen apró sminkkellékek számára viszont az alacsony fiókok ideálisak, így nem kerül fedésbe semmi, egymás mellett sorakoznak kisebb dobozkákban a rúzsok, ceruzák, tégelyek.

Mit rejt a tükör?

Igen fontos a mosdó feletti tükrös szekrény. Ezek a faliszekrények általában nem mélyebbek 15 cm-nél, tehát a flakonok, krémek áttekinthető rendben mindig szem előtt vannak, nincsenek takarásban.

+ 1 tipp: egységesebb a látvány, ha a mosdó alatti szekrény nincs fiókokra tagolva, hanem elemenként összefüggő felületet alkot. A belül speciálisan kialakított fiókos elem sok kisebb fürdőszobai kellék tárolását megoldhatja.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!