Keresi családját

2022.03.29. 13:00

Somogyban keresi apját a norvég lány

A Somogyi Hírlap segítségét kérte egy külföldön élő magyar lány: Georgina Tvinnereim azért fordult a szerkesztőségünkhöz, mert szeretné megtalálni az édesapját. Georgina 1994-ben Kaposváron született, és Göllében nőtt fel, majd Skandináviában telepedett le.

Kovács Gábor

Lapunknak elmondta: nem tarthatták a kapcsolatot a vér szerinti apjával, de gyermekkorától kezdve egyre erősebben foglalkoztatta, hogy ki lehet az édesapja. Annyira érezte a hiányát, hogy egy családfakutatót is megbízott már, és egy DNS-mintát is csináltatott, hogy fény derüljön rá, ki lehet az apja. 
Semmilyen információt nem tud róla, csak sejtései vannak. Azt feltételezi, hogy Somogy megyei lehet és talán egy építőcégnél dolgozott, amikor 1993 őszén találkozhatott az édesanyjával. 

Georgina Tvinnereim nem tudja, hogy most hány éves lehet a férfi, de azt gyanítja, hogy nem tud a gyermeke létezéséről. Georgina azt is elmondta: nem szeretné, hogy az apja bármilyen kötelezettséget érezzen iránta, csak a kíváncsiság vezeti és nagyon szeretne találkozni vele, hogy megismerje. Csupán azt szeretné tudni, hogy ki ő, mert keresi a gyökereit. 

Georgina gyermekkori fotóján.

Nem akarja, hogy az édesapja a médiában szerepeljen, ezért azt kéri, hogy ha valaki tud valamit róla, illetve a férfi magára ismer, akkor jelentkezzen a következő e-mail-címen: [email protected] 

Georgina gyermekkori fotót is közreadott magáról, hogy ennek segítségével jusson el az igazi édesapjához. A Norvégiában élő fiatal elmondta: hazajár Magyarországra, és azt reméli, hogy végül talál nyomokat, amelyek elvezetnek az apukájához. Kovács Gábor 

Fotó: MW
 

Címkék#család
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!