Karácsonyi talány

2022.12.23. 15:00

Az utolsó pillanatban választott ajándék lehet a legjobb!

A megfelelő ajándékot nem könnyű megtalálni. Vannak, akik már hónapokkal karácsony előtt tudják, kinek és mit vesznek. És persze olyanok is, akik utolsó pillanatra hagyják az ajándékvásárlást. Nekik hoztunk 4+1 tippet, amivel nem lehet mellélőni.

Sonline

Illusztráció

Fotó: Ground Picture

1. Ne válassz elcsépelt megoldást

A dezodorok és tusfürdők igazán biztos megoldásnak tűnnek, de ha a kedvében járnál egy szerettednek ennél azért mélyebbre kell ásnod. Ahogyan a háziasszonyok sem szeretnek háztartási gépeket kapni karácsonyra, mert azok ugyanis csak az elvégzendő nagy mennyiségű házimunkára emlékeztetik őket. 

Dissatisfied,Young,Woman,Waiting,For,Good,Christmas,Present,,Lady,With
karácsony ajándék
Fotós: Dikushin Dmitry

2. A legjobb ajándék a közös élmény

Kiváló ajándék lehet szerettednek karácsonyra, ha kupont vásárolsz neki. No nem egy barkácsáruházba, hanem akár sétarepülésre, autós élményvezetésre, vagy ha arra vágyik ejtőrnyőzésre, egy jó koncertre, színházjegyre. Szülőknek kitűnő lehet egy wellness hétvége, vagy egy vacsora egy menő étterembe.

Fotós: Nagy Balázs

3. Mindig klasszikus és elegáns megoldás

A könyv ajándékozása nagyszerű ötlet bárkinek. Még annak is találhatunk megfelelő kötetet, aki nem falja a regényeket. Hiszen nagyon sokféle témájú könyv fellelhető a könyvesboltokban legyen az ajándékozott hobbija a sütögetés, a kézművesség vagy csak a történelmi események érdeklik. A skála széles és egy jól kiválasztott igazán személyes ajándék tud lenni. 

Girl,Counting,Us,Dollar,Bills,,Using,Calculator,,And,Writing,Expenses.
karácsony ajándék
Fotós: Ostanina Anna

 

4. Emlékek ajándékba

Nem csak nagyszülőknek, de neki kifejezetten kitűnő meglepetés lehet egy digitális képkeret, amelybe a legkedvesebb fotók kerülhetnek. Ráadásul bármikor lehet frissíteni ezeket. 

 

+1. Szívhez szóló a kézzel készült 

Néhány ezer forintból is lehet gyorsan, szép ajándékot készíteni. A kézzel készített ajándékok a legszemélyesebbek, legyen az ajándéktárgy, kötött vagy horgolt holmi, netán ehető kincs. És ezzel biztosan nem lehet mellélőni, hiszen mindenki értékeli az időt, amit az ajándék legyártásával töltesz.

Forrás

Forrás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!