Kedvenc kedvenceink

2022.12.04. 16:30

Egy hétig nevezhetnek még a büszke gazdik

Manapság már mindenki zsebében ott van az akár profi minőségre is képes mobiltelefon, így egyetlen mókás vagy éppen megható pillanat sem merülhet már feledésbe. Ki ne szeretné megmutatni a kis kedvencéről készült legcukibb, legviccesebb vagy csak egyszerűen legjobb fotóit? S, ha ezzel még nyerni lehet az a kellemes összekapcsolása a hasznossal.

Koszorus Rita

Illusztráció

Fotó: Klever LeveL

A Kedvenc kedvenceink pályázatunknak ez a lényege, hogy olvasóink megmutathassák a kisállatukról készült legjobb képeiket. A felhívásnak sokan tettek már eleget, több százan töltötték fel fotóikat a www.sonline.hu/kedvenckedvenceink oldalra. A kutyák és macskák mellett teknős, nyúl, vadászgörény, törpesün, hal és papagáj is versenyben van az értékes nyereményekért. 
A pályázaton a játékszabályzat szerint a Mediaworks Hungary Zrt. munkatársai sajnos nem vehetnek részt. De természetesen nekünk is vannak kedvenc kedvenceink, akiket mi is megmutatunk a közösségi oldalainkon, hogy így buzdítsunk minél több olvasót a részvételre a népszerű játékon. 

Rajtunk kívül tehát bárki jelentkezhet a Kedvenc kedvencek versenyére, a kisállatról készült fotóval. Fontos, hogy a képen csak egy állat szerepeljen és személy nem lehet látható rajta. Most kell aktivizálni az ismerősöket, barátokat, családtagokat a szavazásra, hiszen a három legtöbb szavazatot begyűjtő kisállat és gazdija megyénként egy 50, 30 és 20 ezer forint értékű állateledel-utalványt nyer. Voksolni is érdemes a kis kedvencekre, hiszen a szavazók közül országosan egy robotporszívót sorsolunk ki. 

Érdemes igyekezni a nevezéssel, hiszen már csak december 9-ig tehetik meg ezt a büszke gazdik, a szavazási időszak pedig december 15-én zárul. A nyertesek személyéről pedig december 19-én hull le a lepel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!