Vissza a természetbe

2023.02.02. 17:00

Már várják az erdei vándorok jelentkezését

G. L.

Már lehet jelentkezni az idei Vándortábor Programba. A csoportok hét nap alatt 50–90 kilométert tesznek meg és jellemzően kétnaponta váltanak táborhelyet. A diákok megismerkednek az adott térség természeti és kulturális értékeivel, és életre szóló közösségi élményben lehet részük. 
Az Erdei Vándortábor Programot az Országos Erdészeti Egyesület koordinálja. Az első egyhetes turnus június 16-án, pénteken indul. Somogyban a Sefag Zrt. koordinálásával a Zselicbe szerveznek tábort három helyen. Általános, középiskolás, civil szervezetek, egyházak, gyalogos vándortábor-vezető képesítéssel rendelkező pedagógusok jelentkezhetnek az www.erdei­vandor.hu honlap online felületén egészen április 30-áig. Az erdei vándortáborok részvételi díja 43 ezer forint, a kísérő pedagógusoknak nem kell fizetniük. A kísérők közül a képzett gyalogos vándortábor-vezető pedagógusok bruttó 100 ezer forint táborvezetési díjra jogosultak. A szállás mellett napi háromszori étkezést, útikalauz-füzetet, pólót, vászonzsákot kapnak a táborozók. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!