szabadidő

2021.04.30. 11:00

Bővítették a dunakanyari hajójáratokat

A dunakanyari hétvégi körjáratot napi négy járatra bővítik a kettőről, változatlanul a Visegrád–Nagymaros–Zebegény–Dömös–Nagymaros–Visegrád útvonalon közlekednek szombaton és vasárnap.

Nagymaros, 2020. július 9. Utasok szállnak be a Nagymaros és Zebegény között közlekedõ hajóra a nagymarosi kikötõben 2020. július 9-én. A kikötõben tartott sajtótájékoztatón Rétvári Bence, az Emberi Erõforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára, a térség kereszténydemokrata párti országgyûlési képviselõje elmondta, hogy a Nagymaros és Zebegény közötti vonatpótló hajójárat olyan népszerû lett, hogy a Mahart úgy döntött, új körjáratot indít a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád vonalon. MTI/Máthé Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A Mahart bővítette a dunakanyari járatainak számát a nagy érdeklődésre tekintettel – közölte a Mahart PassNave Kft.

Ismertetik, hogy a hétvégétől Budapestről is elérhető lesz a Dunakanyar szárnyashajóval, ezenkívül elindul a Budapest–Szentendre kirándulóhajó járat, továbbá április 30-án, pénteken és május 1-jén, szombaton különhajó indul Budapestről Visegrádra egy irányba.

Hangsúlyozzák, hogy járataikat a járványügyi védekezés előírásait szem előtt tartva üzemeltetik, kötelező a hajóra beszálláskor a kézfertőtlenítés, az utazás teljes időtartama alatt pedig maszk szabályszerű viselése.

Borítókép: Utasok szállnak be a Nagymaros és Zebegény között közlekedő hajóra a nagymarosi kikötőben 2020. július 9-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!