adománygyűjtés

2020.12.20. 09:02

Egész napos műsorral zárul ma a közmédia jótékonysági kampánya

A Jónak lenni jó! idei kedvezményezettje az Együtt az Autistákért Alapítvány.

Budapest, 2020. november 26. Kovács Ákos Kossuth-díjas dalszerzõ, zeneszerzõ, költõ, énekes a Szent István-bazilikában, a közmédia Jónak lenni jó! címû jótékonysági mûsorához tartott helyszínbejáráson 2020. november 26-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Reggel 9-től 22 óra 30 percig a Duna és a Duna World csatornán láthatják a nézők az adománygyűjtő műsort. A közönség találkozhat Miklósa Erikával, Rúzsa Magdival, Ákossal, Kökény Attilával és Vastag Csabával is.

A műsorfolyamba a közmédia szinte összes televíziós és rádiós csatornája bekapcsolódik valamilyen formában.

Az árverésen szereplő tárgyakról és a fix áron még megvásárolható tárgyakról a www.mediaklikk.hujonaklennijo oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Egész nap várják telefonon a pénzbeni felajánlásokat. Mindezeken felül a 13616-as szám tárcsázásával vagy a 13616-as számra küldött sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni az autista gyerekeket és családjaikat segítő Együtt az Autistákért Alapítványt.

A kedvezményezett alapítvány célja, hogy egy élhetőbb világot teremtsenek az autistáknak, ahol az embertársaik megértik, elfogadják és segítik őket a mindennapi életben.

A jótékonysági kampány támogatói egy autista gyerekeket és családjukat segítő diagnosztikai és terápiás centrum létrehozásához járulhatnak hozzá.

Borítókép: Kovács Ákos Kossuth-díjas dalszerző, zeneszerző, költő, énekes a Szent István-bazilikában, a közmédia Jónak lenni jó! című jótékonysági műsorához tartott helyszínbejáráson 2020. november 26-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!