új időpont

2018.06.27. 13:25

Elhalasztották a szombati Balaton-átúszást

Elmarad a szombatra tervezett 36. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők és a balatonboglári Platán strandra érkeznek meg.

Balatonboglár, 2016. július 2. A 34. Balaton-átúszás résztvevői célba érnek Balatonboglárnál 2016. július 2-án. Az úszók 5,2 kilométeres távot teljesítettek Révfülöp és Balatonboglár között. MTI Fotó: Varga György

A szervezők – szerdai tájékoztatásuk szerint – az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriuma időjárás-előrejelzése alapján, a Balatoni Vízirendészet parancsnokának egyetértésével hozták meg döntésüket.

Az átúszás tervezett új időpontja július 7., azaz jövő szombat. A megrendezésről a szervezőbizottság jövő csütörtökön 13 órakor határoz az aktuális meteorológiai előrejelzések alapján.

Az erre a hétvégére leadott előnevezések és a megkapott orvosi igazolások a jövő hétre is érvényesek. Aki nem tud a következő hétvégén részt venni, annak nem kell visszamondania a nevezését, nincs teendője.

További információk a 36. Lidl Balaton-átúszásról a www.balaton-atuszas.hu honlapon.

Borítókép: MTI Fotó/ Varga György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!