segítség

2019.12.19. 18:04

Ételosztós Tetris Challenge-fotóval hív adományozásra az Ökumenikus Segélyszervezet

Lájkok helyett azonban valódi felajánlásokat várnak a 1353-as adományvonalon.

Forrás: Magyar Ökumenikus Segélyszervezet

Asztalok és padok, ételhordók és teáskannák, merőkanalak, tányérok, evőeszközök, gyümölcs, szaloncukor, lelkes segítők... azaz majdnem minden látszik az Ökumenikus Segélyszervezet Facebook-oldalán közzétett tetris challange-képen, ami egy ételosztáshoz szükséges.

https://www.facebook.com/segelyszervezet/photos/a.411020048786/10157364330463787/?type=3

A kép mégis arra szeretné felhívni a figyelmet, ami a fotón nem látható, amire még szükség van: az adományozásra.

A Segélyszervezet ételosztó csapata a képpel azt üzeni: még várják az adományokat az ételosztás támogatására a 1353-as adományvonalon.

1 hívás az adományvonalra 250 forint, azaz 4 hívás már elegendő, hogy egy tál meleg étel költségeit fedezze!

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén karácsonykor 6000 meleg ételt oszt ki rászorulóknak Budapesten, majd ünnepi akcióját több vidéki városban is folytatja.

A látványos képhez a munkatársak mellett az Ökumenikus Segélyszervezet egyik ismert önkéntese, Wolf Kati is csatlakozott, aki arra hívja föl a figyelmet, hogy nemcsak lájkokat szeretnének gyűjteni a fényképpel, hanem valódi pénzadományokat, hogy minél több rászorulón tudjanak segíteni az ünnepek alatt, és az év 365 napján egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!