Aranyos kicsi kocsi

2017.07.31. 11:39

Hello Kitty, hoppá, Hello Minnie!

Az USA-ban minivan az egyterű neve, és csak most jött rá a Honda, hogy a Disney-vel együttműködve elkészítheti a Minnie Van-t.

Az Egyesült Államokban az 1983-ban megjelent Chrysler Voyager számít az egyterű kategória úttörőjének, mára pedig már leáldozóban van az arrafelé egyszerűen csak minivan-nek nevezett járműosztály. A Honda az Odyssey típusával a szegmens egyik fontos szereplője, és ők álltak össze a Disney céggel, hogy Minnie-egér karakterét alapul véve elkészítsék a Minnie Van nevű autót.

Muszáj volt valami családbarát hírt közreadni azután, hogy kiderült: a Honda által az Epix streaming-szolgáltatóval közösen kialakított szórakoztatócsomagban pornókat is lehetett nézni a hátsó ülés szórakoztatóelektronikai rendszerén. Rohammunkában, pár óra alatt kikerült a választható programok listájáról ez a menüpont.

Visszatérve a Minnie Van-re, az a Disney által a kaliforniai Anaheimben megrendezett, Minnie egér ruháit és kiegészítőit bemutató kiállítás része lesz, és egy nyereményjátékban is szerephez jut majd, ahol a főnyeremény egy Honda Odyssey és egy disneylandi kirándulás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!