Egy kis változatosság

2019.05.10. 15:58

Így is elkészítheti a csirkecombokat

A „nyeles hús” általában megsütve vagy kirántva kerül a vasárnapi asztalra. És bár megunhatatlan, lehet, hogy nem árt néha némi újítás.

Forrás: Shutterstock

Ha vevő rá a család, próbálja ki ezeket a hagyományostól eltérő elkészítési módokat is! – buzdítja olvasóit a Vasárnap Reggel című hétvégi magazin legutóbbi lapszámának összeállítása.

Mogyorós panírban

Daráljon durvára sózatlan földimogyorót, és keverje el egy kevés curryporral. A besózott combokat forgassa először lisztbe, majd az elhabart tojásba, végül a currys mogyoróba.

Csilis pácban

Karikázzon fel vékonyan csilipaprikát, adjon hozzá keskeny csíkokra metélt gyömbért, és keverjen hozzá mézet, valamint citromlevet. Kenje a combokra, hagyja állni egy órán át, majd süsse meg a húst.

Petrezselymes kéreggel

A megsózott csirkecombokat süsse meg a sütőben. Közben petrezselyemzöldet pürésítsen mandulával, olívaolajjal és fokhagymával. Sózza, borsozza meg, és kenje a forró húsokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!