kókuszos kezelés

2017.10.10. 16:02

Íme, egy tuti tipp a kézápolásra

Lassan beköszönt, sőt van, ahol már megkezdődött a fűtési szezon. Ilyenkor aztán kiszárad az ember bőre, töredezhet a haja, és persze a végtagok ápolására is érdemes odafigyelni. Mutatunk egy kiváló és gazdaságos megoldást.

Az arcunk az, amelyet nap mint nap látunk a tükörben, nem csoda hát, ha elsősorban arra fektetjük a hangsúlyt. Szérumok, olajok, pakolások, krémek kaphatók kimondottan a téli időszakra, és persze azt szokták mondani, hogy ami az orcákra, szemkörnyékre jó, az biztosan nem árthat a kéznek vagy a lábnak.

Természetesen van ebben igazság, de a helyzet igazából az, hogy a végtagok bőre sokkal több zsiradékot elbír, mint az arc – csak épp az nem mindegy, hogy mit használunk.

A kókuszolaj olyan hatékony szer, hogy ebből tényleg nem kell sok, viszont néhány alkalom után már valóban látható, hogyan halványodik a „rinocéroszbőr”. Többféle kiszerelésben is kapható: 1000 milliliter már ezer forint körül kapható, és legalább egy évig elég. Hűtőben kell tartani, és csak akkor elővenni, amikor használjuk, hogy felengedjen egy kicsit. Még hatékonyabb, ha kibírunk egy éjszakát kókuszolajba mártott kézzel, amelyre cérnakesztyűt húzunk.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!