aranyhal a rászorulókért

2019.08.16. 12:00

Jótékonysági akciókkal nyit a Strand Fesztivál

A hazai- és világsztárok bevonásával segítik a gyerekek iskolakezdését, illetve kampányt szerveznek a tanári pálya megbecsülése érdekében.

Zamrdi, 2018. augusztus 22. Fiatalok a Strand Fesztivlon Zamrdiban 2018. augusztus 21-n este. MTI Fot: Balogh Zoltn

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A Likebalaton.hu arról ír, hogy Augusztus 20-24. között több száz programot vonultat fel Zamárdiban az idei STRAND Fesztivál, ahová

százezernél is több vendéget várnak.

„A fellépőket arra kérjük, készítsenek és dedikáljanak egy-egy papír aranyhalat. Minden elkészült mű után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatjuk 10 ezer forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül” – mondta el Lobenwein Norbert főszervező.

A várhatóan jelentős bevétel mellett legalább ilyen fontos az a publicitás, amelyet az akció élvez majd a fesztiválon, a médiában és a sztárok felületein. Ugyanilyen

aranyhalat a fesztivál hivatalos shopjaiban bárki vásárolhat, a befolyt összeg pedig teljes egészében a rászoruló gyerekeké lesz.

A STRAND másik fontos témája ugyancsak az oktatáshoz kapcsolódik. A MédiaUnió 2019-es topikja a tanári pálya megbecsülését célozza. Ennek apropóján

a fellépőket arra kérték, hogy koncertjeik közben meséljenek azokról a tanáraikról, akiknek sokat köszönhetnek, akikre szívesen gondolnak vissza.

A fesztiválon működő kivetítőkön a koncertek között többek között ezeket a reklámfilmeket is vetítik majd.

A fesztivált augusztus 20-án a Balaton legnagyobb tűzijátéka, John Newman koncertje és a 4. Petőfi Zenei Díj gála nyitja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!