Egyedül nem megy

2017.07.31. 13:31

Kettesben könnyebb az élet

A kutatások szerint azok a párok, amelyek megosztják egymás között az otthoni teendőket, boldogabbak. Próbálják ki Önök is!

Természetesen nem minden férfit lehet rögtön rávenni arra, hogy segítsen. Első lépésként gondolják át közösen, vajon milyen feladatokat tudna mégis beiktatni az életébe. Mondjuk hazafelé elhalad a szupermarket mellett? Akkor kérje meg, hogy hetente egyszer vásárolja meg az Ön által felírt élelmiszereket, árucikkeket! Hét elején mindig írják össze, mi mindenben számít rá az adott időszakban.

Hagyja rá!

A párjának sajátos elképzelései vannak a mosogatásról, a mosogatógépbe bepakolásról, és emiatt az edények nem ragyognak tökéletesen? Spongyát rá: köszönje meg a közreműködését, és morgolódás helyett inkább legyen hálás!

A megfelelő pillanat

Szeretne kérni valami a párjától? Az időzítés döntő fontosságú: még azelőtt mondja el neki, mit akar tőle, mielőtt ledőlne pihenni a kanapéra, vagy elkezdődne a tévében a kedvenc csapatának a meccse!

Ő is jól jár

Mindig tudatosítsa a párjában, hogy milyen előnyökkel jár, ha segít önnek. Például így: „Ha felporszívózol, amíg én kiteregetek és kivasalok, akkor már nem foglak zavarni, miközben a híradót nézed.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!