Digitális tartalomgyártás

2021.03.25. 14:38

Közösséggé bővül a Brain Bar jövőfesztiválja

Új csatornákon és heti rendszerességgel megjelenő beszélgetős műsorokkal dolgozzák fel az egyén, a közösségek és az emberiség jövőjét érintő legfontosabb témákat.

Forrás: Brain Bar

Idén tavasszal új szintre lép a jövőfesztiváljairól ismert Brain Bar csapata. Az évente megtartott, izgalmas rendezvény mellett az érdeklődők ezentúl egész évben számíthatnak tartalmakra podcastek és videósorozatok formájában. A Brain Bar az új iránnyal egy tartalomgyártó közösség létrehozását célozta meg, amelyen keresztül szórakoztató és ismeretterjesztő formában mutathatják be a jövőnkkel kapcsolatos legfontosabb témákat. A jövőfesztiválhoz hasonlóan az új csatornákon és a hetente megjelenő műsorokban is korunk legnagyobb szakértői osztják majd meg gondolataikat a jövő tudományos, gazdasági és társadalmi kérdéseiről.

A közösség új sorozatokkal debütál

A március 25-én induló Könyvpárbaj adásaiban az állandó műsorvezetők kicserélik egymással saját könyvtáruk egy-egy darabját, majd az olvasottak alapján olyan véleményekkel szembesítik a hallgatókat, amelyekkel eddig nem találkoztak. A podcast első epizódjában Morten Strøksnes Tengerkönyv és Ziya Tong The Reality Bubble című alkotásai kerülnek terítékre.

Március 31-én a Mi a kérdés? című műsor veszi kezdetét, amely azt a gyakran előforduló jelenséget járja körül, amikor egy helytelen megközelítés törvényszerűen rossz kérdéseket és rossz válaszokat szül az adott témában. Az adássorozat a mindennapokban alkalmazható, szellemi és gyakorlati tanulságokat kíván elhozni a hallgatóknak a meghívott vendégek és a műsorvezető segítségével.

Az április 16-tól megtekinthető Újratervezés műsorában pedig a munkaerőpiac kihívásait mutatja be a Brain Bar csapata. A videókban olyan módszereket, eszközöket és applikációkat hoznak majd a szakértők, amelyekkel munkakeresésnél és karrierváltásnál alkalmazható különféle praktikákat sajátíthatnak el az érdeklődők.

A szerkesztőség folyamatosan gyarapodó tartalmai megtalálhatók a Brain Bar csatornáin, a YouTube és a Spotify platformjain egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!