Nem beszélünk zöldségeket

2017.10.08. 20:10

Ön megenné ezt a káposztát? (videó)

Székely, rakott, savanyú, párolt – és még ki tudja, hányféle finomság készíthető ebből a zöldségből. A Távol-Keleten újraértelmezték, ha megnézik, garantáltan leesik az álluk.

A káposzta ősidők óta az egyik legkedveltebb és sokféle változatban elkészíthető. Se szeri, se száma a különböző finomságoknak, akad, aki a káposztás kockára, mások, kiváltképp a megszállott fogyókúrázók töretlenül lelkesednek a negyven napig tartó káposztaleves-kúrán.

És ez persze még nem minden, annyiféle recept van, hogy szinte képtelenség felsorolni; főleg, hogy a világ szinte összes országában közkedvelt, és persze mindenki másképp csinálja.

Kiváltképp a kínaiak, akik nem mást tettek, mint megalkották a mesterséges káposztát. Bizony, jól olvassák, az intelligens mosópor, a karmesterként is funkcionáló robot vagy éppen az félig-meddig önvezető autók után itt az intelligens káposzta. Persze annyira azért még nem „okos”, hogy meg is főzze önmagát, a kérdés inkább az: Ön a szájába venné?

Íme, így készül:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!