heti horoszkóp

2017.09.25. 14:35

Mi vár Önre a héten? A csillagok megmondják

Mázlista Mérlegek, óvatos Bikák, kísérletező Kosok – és a többiek.

Elérkezett szeptember utolsó hete, lassan tényleg itt az igazi ősz. Lássuk, mit tartogatnak számunkra a csillagok!

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Jupiter és az Uránusz a kedvező fényszögben állnak – jelentőségteljes hét elébe néz. Itt az ideje, hogy megszabaduljon valami kellemetlenségtől! Még azokat a dolgokat is sikerül lezárnia, amelyek elvesztése fájdalmat okoz, most meg lesz önben az ehhez szükséges lelkierő.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Merkúr jó kapcsolatokhoz és üzletekhez segíti hozzá, a Mars pedig sok erővel és rámenősséggel látja el, hogy elérhesse, amit akar. Csütörtöktől azonban nagyon óvatosnak kell lennie… Elképzelhető, hogy valaki rá akarja szedni!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Érzékenyen érinthetik a hét eseményei, mert a bolygóhatások összezavarhatják érzelmileg. Fontos, hogy az intuíciója irányítsa, ne mások jó tanácsai! A párja véleményét azért kikérheti, ha elbizonytalanodna...

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A munkahelyén könnyedén veszi az akadályokat, és kivívja a kollégái tiszteletét, így elégedetten zárja a hetet. A kapcsolataiban viszont elkélne egy kis kompromisszumkészség, ha el akarja kerülni a félreértéseket. Ha ön még egyedülálló, és vágyik egy társ után, a Vénusz most segíteni fogja az ismerkedésben!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Jupiter szemben fog állni az Uránusszal, ez szerencsés helyzeteket jelez. Újra és újra a figyelem középpontjába fog kerülni. Ha az üzleti életben tevékenykedik, sikeres tárgyalásokat folytathat a partnereivel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Vénusz, a Mars, és a Merkúr is az ön jegyében áll. A karrierjében új lehetőségek várják, és elég ereje lesz szembenézni azokkal a feladatokkal, amiket eddig problémaként élt meg. A magánéletében kedvező változásokat indíthat el, ha megértőbben közelít a párjához.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Nap, a Jupiter és az Uránusz is önt segíti még. Anyagi fordulat közelít: talált pénz, örökség, nyeremény is szóba jöhet. Az biztos, hogy ezen a héten a szerencse ön mellé áll!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Péntekig tudja segíteni önt a bolygók többsége. A Vénusz szemben fog állni a Neptunusszal, de ez az ön jegyére a legjobb fényszöget veti – ez jó esélyeket jelez a szerelemben. A Mars is kellemes kapcsolatba kerül a Plútóval, ami új ajtókat nyithat meg ön előtt a karrier területén.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Érzelmi és anyagi téren is javulásra számíthat. Mostanában kicsit befelé forduló volt. Ideje, hogy megnyíljon az új élmények felé!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az ismerősei közül valaki igyekszik félrevezetni. Bármennyire is bosszantja az illető viselkedése, „csomagolja be” a véleményét! A hét második fele már jobban alakul.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy olyan ajánlatot kaphat, aminek nehéz ellenállni. Alaposan mérlegelje az előnyöket és a buktatókat, mielőtt dönt. A hét második felében a magánéletében is kedvező híreknek örülhet. Óvakodjon viszont a furfangos üzletemberektől, akik az ön kárán akarnak meggazdagodni!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Fortuna egész héten ön mellett áll majd. Szüksége is lesz a szerencséjére, hiszen óriási mázlival tud csak megcsípni egy remek lehetőséget. A csillagok hatására még a szokottnál is nagyvonalúbb lesz – azért vigyázzon, ne szórja el a pénzét!

Borítókép: Dzhulbee / Shutterstock.com

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!