Jön a nyár

2018.04.22. 11:28

Minden eddiginél több gyerek fog táborozni az idén

Több mint 200 ezer gyerek tölt el valamennyi időt a különböző táborokban idén, ami rekordnak számít - mondta  Tóth Béla, a taborfigyelo.hu ügyvezetője vasárnap az M1 csatornán.

Maroslele, 2015. július 21. A 1515. számú Gróf Széchényi Miklós cserkészcsapat nomád cserkésztáborának résztvevõi eveznek a Maroson Maroslele közelében 2015. július 21-én. A cserkészcsapat tagjai öt napot teljesen nomád körülmények között töltenek el egy szigeten a Maroson. MTI Fotó: Rosta Tibor

Az ügyvezető szerint ezzel párhuzamosan a táborkínálat is rekordot ért el, ilyen sok lehetőség közül még nem válogathattak a szülők. Ugyanakkor – fűzte hozzá – a táborozás költségei is nőttek, igaz „kezelhető” mértékben: ma egy 5-7-10 napos, ott alvós tábor átlagosan 46 ezer forintba kerül, míg a napközis változatért átlagosan 30 ezer forintot kérnek.

Borítóképünk illusztráció. Rajta az 1515. számú Gróf Széchényi Miklós cserkészcsapat 2015. júniusi nomád cserkésztáborának résztvevői eveznek a Maroson.

MTI Fotó: Rosta Tibor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!