Elárulja a flörthoroszkóp!

2017.07.26. 13:46

A Skorpió tényleg megeszi az Ikreket reggelire?

Melyik jegy szülöttje hűséges, és ki az, aki olyannyira élvezi a vadászatot, hogy tudatosan tör a trófeagyűjtésre? Azonnal a lényegre tér vagy addig kerülgeti a forró kását, míg a kiszemeltje meg nem unja? Most minden pikáns titokra fény derül.

Kos

Kifejezetten élvezi a „vadászatot”, játékos és szenvedélyes. Lehengerlő stílusával már az első pillanattól kezdve mély benyomást gyakorol a kiszemeltjére. A visszautasítás csak még inkább feltüzeli, ám vigyázat, a gyors győzelem nála kiábránduláshoz vezet! A csábítás minden fortélya a kisujjában van.

Bika

Érzékeny és megértő, ugyanakkor határozott alkat. Kedvességgel, apró figyelmességekkel kerül közelebb a kiszemeltjéhez, türelmes, kivárja a megfelelő pillanatot. Fontos számára a romantika, és általában hosszú távra tervez. Ha férfi az illető, akkor igaz rá a mondás: „a szívéhez a gyomrán át vezet az út”, egy vacsorameghívást mindig örömmel fogad!

Ikrek

Könnyen ismerkedik, szívesen és könnyedén kommunikál idegenekkel is, így aztán nem esik nehezére flörtölni sem. Nem kell tartanunk a kínos hallgatástól, ha a társaságában vagyunk, jó humorú, rendkívül jó beszélgetőpartner. Az érzéseit viszont nehezen fedi fel, néha ő sem tudja, mit is akar pontosan, így nem árt egy kicsit bátorítani a szerelem dolgában…

Rák

Érzelmes, romantikus, fontos számára a tradíció. Ha férfi, akkor az udvarlás hagyományos formáit kedveli, bonbonnal és nagy csokor virággal jelzi, hogy közeledni szeretne, ha nő az illető, akkor hosszú, komoly beszélgetéseken át vezet az út a szívéhez. Megfontolt partner, ám vigyázat, mert elég egyszer megbántani, és többet tudomást sem vesz a másikról…

Oroszlán

Lehengerlő alkat, szinte mindig jó kedvű, energikus, ha belép valahova, minden szem rászegeződik. Színpadias gesztusokkal udvarol és csábít. Azonnal a lényegre tér, nem kenyere a kertelés… Szüksége van az elismerésre, ezért dicsérő szavakkal, nyílt csodálattal lehet a legkönnyebben közel kerülni hozzá!

Szűz

Nem igazán kedveli a kalandokat, a könnyed, nyári románcok nem vonzzák, annál ő jóval becsületesebb és őszintébb. Mély érzelmekre, mindent felforgató szenvedélyre vágyik, ám ő maga visszafogott, és nehezen adja át magát az érzéseinek. A csábítás trükkjei hatástalanok nála, őszinte beszélgetésekkel lehet közel kerülni hozzá!

Mérleg

A flörtölés, a kacérkodás a személyisége része: a jegy szülötte könnyed, játékos és szexi. Akkor is szeret tetszést aratni, ha nem is érdekli igazán a másik. Ha férfi az illető, akkor a viselkedése gáláns, udvarias – kevesen tudnak neki ellenállni! Nőként eleganciájával és kifinomult stílusával hódít.

Skorpió

Nem szeret nyíltan flörtölni, játszadozni, az nem az ő műfaja. Inkább kerülő úton ér célt, vagy egy meghökkentő mondattal lép oda a kiszemeltjéhez, vagy pedig kivár, míg őt szólítják meg. Nagyon erős a kisugárzása, hiába ül csendben egy sarokban, nem marad észrevétlen. Karizmatikus egyéniség, már az első pár percben is mély hatást gyakorol a másikra.

A többi jegy jellemzését és más érdekes cikkeket is elolvashat az astronet.hu oldalán.

http://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/florthoroszkop-104955

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!