Praktikák

2018.04.27. 12:06

Tanuljon meg jókor jól dönteni!

Fontolja meg, mi szólhat az egyik, illetve a másik megoldás mellett.

MW

Close-up of beautiful teenage girl thinking

Fotó: Photononstop

Lehetőségek Úgy érzi, gyakran bizonytalan? Íme, a Vasárnap Reggel legfrissebb száma által összeállított legjobb stratégiák, amelyek segítenek abban, hogy hamarabb dűlőre jusson!

1. Az érvek rangsorolása

Vesse papírra, mi minden szól az egyik vagy a másik megoldás mellett, különben el fog veszni hullámzó gondolatai tengerében. A listával viszont rendet teremt majd a fejében, és elhiszi, hogy megalapozottan hozta meg a döntését.

Ha biztosra akar menni, fogadja meg az ősi tanácsot is, és aludjon rá egyet! Kipihenten olvassa át újra a listáját, így még letisztultabb lesz a kép.

2. Elképzelt jövő

Gyereket vállalna, de bizonytalan az időpontban? Képzelje el filmszerűen, 5 év múlva milyen lenne az élete a kicsivel – vagy éppen nélküle. Vajon másként gondolkodna a felelősségvállalásról, a párkapcsolatról? Esetleg hiányozna a korlátlan szabadság? Ha ezeket az aspektusokat „végigpörgeti” magában, könnyebben megtalálja majd a helyes utat.

Fotó: AFP

3. Hallgasson a megérzéseire!

A szokásos dilemma: jövő nyáron a tengerparton nyaraljon, vagy inkább a hegyi túrázást próbálja ki? Ha az utazási prospektusokat lapozgatva mégis egy barcelonai városlátogatáson akad meg a szeme, ne hezitáljon, ha olykor hallgat ezekre a belső sugallatokra, meglátja, sokkal elégedettebbnek érzi majd magát!

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!