wellness otthon

2018.10.17. 09:43

Tökéletesen feltölt egy kád illatos fürdő

Nemcsak élvezetes, de egy sor jótékony hatása is van.

Ha kinn hideg szél fúj, az eső pedig vigasztalhatatlanul veri az ablakot, merüljön el egy kád illatos vízben!

A bőr kényeztetése

A tejsavó nem csak italként jó választás! Magas fehérjetartalmának köszönhetően a bőrt is ápolja, hiszen erősíti a sejteket, és rugalmassá teszi a kötőszövetet. Öntsön 3 liternyit a fürdővizébe, és merüljön el 20 percre a habokban!

Alvássegítő

Egy forró, citromfüves fürdő minden altatónál jobb! A növény illóolaja és bioaktív anyagai nyugtatják az idegeket, és ellazítják a testet. Készítsen 1 liternyi főzetet 4 db citromfüves teafilter felhasználásával, öntse a 38-40 fokos fürdővízhez, és pihenjen a kádban 10 percig.

Energiabomba

Próbálja ki a következő reggeli fürdőt! Keverjen össze 5 csepp rozmaring-, 3 csepp borsmenta- és 2 csepp muskotályolajat 0,2 dl tejszínnel, öntse a fürdővizébe, és 10 percig lazítson a habokban.

Bámulatos fogyás

A tengeri só nemcsak feszesítő hatású ásványi anyagokat juttat a bőrbe, hanem arról is gondoskodik, hogy távozzon a szövetekből a felesleges folyadék és a felgyülemlett salakanyag. Az eredmény? A bőre simábbá válik, a cellulitis pedig eltűnik! Szórjon 1 kg-nyi patikában, drogériában kapható tengeri sót a 36-37 fokos vízbe, és merüljön el 10 perc-re a kádban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!