Kék hírek, bulvár

2014.08.16. 13:24

Emberölés: meggyilkoltak egy ismert siófoki vállalkozót

Meggyilkoltak egy ismert siófoki vállalkozót, úgy tudjuk a gyanú szerint megfojtották. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz.

K. G.

Értesüléseink szerint a gyilkosság a Mogyoró utcában történt, éjszaka fél 11 tájékán, a holttestet pedig reggel fél 7-kor fedezték fel. A környékbeliek szerint a rendőrök végigjárják a családi házakat, van-e valahol biztonsági kamera, és látszik-e valami a felvételeken, ez segítheti a nyomozást.

Több siófoki vendéglátós vállalkozóval is beszéltünk szombat délután. – Meg vagyunk döbbenve – mondta egyikük. – Laci a nyolcvanas években Komlóról került Siófokra, kürtőskaláccsal kezdte, aztán büfével folytatta, az utóbbi időben már csak a Hernyó üzletházban volt büféje, de nyilván nem onnan, hanem a trafikjaiból származó bevételre fájhatott az elkövető foga. Szörnyű, hogy Siófokon ilyesmi megtörténhet...
K. L. két nemzetitrafik-koncessziót nyert el a tavaly év eleji pályázaton, a siófoki Tanácsház és Koch Róbert utcában működik a két dohánybolt. – Késő este kilesték, a pénzre mentek, ez nyilvánvaló – így egy hozzá közel álló vendéglős.
K. L. üzemeltette a Magosz-népboltot is Siófokon, mely 2009-ben nyílott, de nem túl hosszú idő után bezárt.



A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatósága szombaton indított eljárást emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A tájékoztatásuk szerint a reggeli órákban a siófoki otthonánál holtan találtak egy férfit. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a sértett bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók azonnal megkezdték a helyszíni szemlét, adatgyűjtést, tanúkutatást az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.



Információink szerint a férfinek több trafikja és kocsmája is van a városban, pénteken éjjel a bevételt gyűjtötte be. Feltehetően egy nagyobb összeg volt nála, amikor a támadás történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!