Foci-Eb 2021

2021.06.20. 20:07

Fiola alig aludt a meccs után; legalább 300-szor visszanézte a gólját

Az Európa-bajnokság F-csoportjában szereplő magyar labdarúgó-válogatott szombati, franciák elleni 1–1-es döntetlenjét követően vasárnap délután a mérkőzésen gólt szerző Fiola Attila, illetve Schäfer András válaszoltak az újságírók kérdéseire.

Fiola alig aludt a szombati meccs után

Forrás: mlsz.hu

A franciák elleni magyar vezető gól szerzője, Fiola Attila „boldogan, büszkén, de fáradtan” jelent meg a sajtótájékoztatón: elmondása szerint mindössze egy-másfél órát tudott aludni a mérkőzést követő éjjelen.

„Nagyon örülök, hogy ekkora boldogságot tudtunk okozni több millió magyarnak” – mondta el a Mol Fehérvár hátvédje, aki úgy saccolt, nagyjából háromszáz alkalommal nézte vissza góljának televíziós közvetítését.

Fiola mesélt a találatát követő másodpercekről is, amikor az ünneplés hevében ráijesztett a Puskás Aréna műsorközlő hölgyére, Szalay Editre.

„Először a kapu mögé szerettem volna rohanni, csak rájöttem, hogy ott francia szurkolók vannak. Ekkor történt az az ominózus szalagátugrás. Azt hittem, hogy az ott ülő hölgy, aki éppen lehajolt, nyomkodja a telefonját és lemaradt arról, hogy mi történt. Emiatt odacsaptam asztalra, hogy tessék felébredni. Nem láttam, hogy éppen elhagyta a fülesét.”

Fiola a jelenetet követően videoüzenetben kért elnézést Szalay Edittől.

Ha kíváncsi, hogy Fiola Attila miért nem akart a mérkőzés után mezt cserélni a francia játékosokkal akkor kattintson IDE!

F-CSOPORT, 2. FORDULÓ

Budapest, Puskás Aréna, 55 998 néző. Vezette: M. Oliver (angol)

Magyarország: Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Nego, Nagy Á., Kleinheisler (Lovrencsics G., 84.), Schäfer (Cseri, 75.), Fiola – Szalai Á. (Nikolics, 26.), Sallai. Szövetségi kapitány:    Marco Rossi

Franciaország: Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Digne – Pogba (Tolisso, 76.), Kanté, Rabiot (O. Dembélé, 57.; Lemar, 87.) – Benzema (Giroud, 76.), Griezmann, Mbappé. Szövetségi kapitány: Didier Deschamps

Gólszerző: Fiola (45+2.), ill. Griezmann (66.)

A csoport másik mérkőzésén

AZ F-CSOPORT ÁLLÁSA

1. Franciaország

2

1

1

2–1

+1

4

2. Németország

2

1

1

4–3

+1

3

3. Portugália

2

1

1

5–4

+1

3

4. MAGYARORSZÁG

2

1

1

1–4

–3

1

 

EURÓPA-BAJNOKSÁG

AZ F-CSOPORT (BUDAPEST, MÜNCHEN) PROGRAMJA

Június 15., kedd, 18.00

Budapest

Magyarország–Portugália

Június 15., kedd, 21.00

München

Franciaország–Németország

Június 19., szombat, 15.00

Budapest

Magyarország–Franciaország

Június 19., szombat, 18.00

München

Portugália–Németország

Június 23., szerda, 21.00

Budapest

Portugália–Franciaország

Június 23., szerda, 21.00

München

Németország–Magyarország

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!