Foci vb 2022

2022.11.30. 12:31

Kérdéses Pulisic játéka a nyolcaddöntőben

Az Irán–Egyesült Államok vb-csoportmeccs után medencesérüléssel kórházba szállították a tengerentúliak támadóját, a győztes, nyolcaddöntőt érő gól szerzőjét, Christian Pulisicet.

Doha, 2022. november 29. Sérülés miatt lekísérik a pályáról az amerikai Christian Pulisic-et, aki összeütközött Ali Bejranvand kapussal a katari világbajnokság harmadik fordulójában, a B csoportban játszott Irán-Egyesült Államok mérkõzésen a dohai at-Tumama Stadionban 2022. november 29-én. MTI/AP/Luca Bruno

Fotó: Luca Bruno

Az amerikai válogatott legjobbja a kedd esti találkozó 38. percében testi épségét nem kímélve vette be Irán kapuját, első látásra is fájdalmasnak tűnt az iráni kapussal történt ütközés, amely után hosszan ápolták, majd le is cserélték.

Gregg Berhalter szövetségi kapitány a találkozót követően elmondta, a 24 éves játékos alhasát érte ütés és szédült, ezért elővigyázatosságból kórházba szállították, ahol medencezúzódást állapítottak meg nála, így kérdéses a hollandok elleni játéka a szombati nyolcaddöntőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!