Foci vb 2022

2022.12.09. 14:40

Ő a spanyol válogatott új szövetségi kapitánya

Hihetetlenül gyorsan dolgoznak a Spanyol Királyi Labdarúgó Szövetségnél (RFEF), ugyanis nem sokkal azt követően, hogy mensztették Luis Enriquét, máris jött a bejelentés, hogy megvan a spanyol válogatott új kapitánya: az U21-es spanyol válogatott edzője, Luis de la Fuente veszi át Spanyolország irányítását.

Maribor, 2022. december 8. Luis de la Fuente, a spanyol utánpótlás-válogatott vezetõedzõje a 21 év alattiak labdarúgók Európa-bajnokságának elõdöntõjében játszott Spanyolország - Portugália mérkõzésen Mariborban 2021. június 3-án. 2022. december 8-án a spanyol szövetség közösségi oldalán közölte: a 61 éves Luis de la Fuente, az Athletic Bilbao korábbi vezetõedzõje váltja Luis Enrique spanyol szövetségi kapitányt a spanyol kispadon, miután a spanyol válogatott kiesett a katari labdarúgó-világbajnokság nyolccaddöntõjében. MTI/EPA/Igor Kupljenik

Fotó: Igor Kupljenik

Luis Enrique helyét a 61 éves Luis de la Fuente veszi át, aki korábban a többi között volt az Athletic Bilbao vezetőedzője, 2013-tól pedig utánpótlás-válogatottaknál dolgozott, tavaly óta az U21-es együttest irányította.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!