hullámsír

2018.01.16. 19:00

Fotózás közben zuhant a magyar férfi az óceánba – meghalt

Épp új életet kezdett volna Írországban, amikor a sors közbeszólt. Egy szerencsétlen lépés, és életét vesztette.

Iszonyatos baleset történt a napokban az írországi Kilkee városágban – írta meg egy lap.

Mint írják, egy harmincéves magyar férfi, aki szerelmével nemrég költözött külföldre, hogy új életet kezdjen; felfedező-túrára indult, halálmegvető bátorsággal lemászott  a Creeragh csúcs aljához, hogy a tenger mellől fényképezzen.

Ám nem számított rá, hogy hirtelen egy hatalmas hullám közvetlenül mellette csap fel, és azonnal besodorja az óceánba. Miután a férfi a vízbe zuhant, barátnője azonnal értesítette a hatóságokat, és a parti őrség, a mentők is idejében megérkeztek. Az elsődleges híradások szerint az állapota kritikus, ám a parti őrség azonnal kórházba szállította, később azonban sajnos az írországi lapok és a magyar konzulátus is megerősítette a hírt: a 30 éves fiatalember elhunyt.

Mint azt egyebek között a thejournal.ie is megírta: a parti őrség mentőhelikoptere nem sokkal a riasztás után már a helyszínen volt, elkezdték a a fiatalember keresését. Gyorsan észrevették a tengerben a fuldokló embert, a limericki egyetemi kórházba vitték, de nem tudták megmenteni az életét.

Az ír rendőrség vizsgálja az esetet.

Borítókép: Shutterstock

Címkék#tragédia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!