Friss hírek

2004.12.06. 11:20

Új díszburkolat a Fehérhajó utcában

Kiszélesítették a járdát és új díszburkolatot kapott az utca.

BAMA

Steiner Pál V. kerületi polgármester ünnepélyes keretek közt adta át a felújított Fehérhajó utcát, ahol 771 négyzetméteren új díszburkolatot fektettek le. Az utca forgalmi iránya nem változott, az úttest felülete azonban leszűkült a gyalogosok kényelmes és biztonságos közlekedését biztosító kiszélesített járda miatt. A Bécsi utcai kereszteződésnél két mozgássérült parkolóhelyet is kialakítottak. A 48,4 millió forint összértékű beruházást 10 százalékban önkormányzati forrásból, kilencven százalékban pedig a fővárosi stratégiai alapból kapott pályázati támogatásból finanszírozta az V. kerület.

A kerületben hamarosan megkezdődhet a Cukor utca-Szivárvány köz, a Zrínyi utca és a Vármegye utca burkolatának korszerűsítése is. Útfelújítási munkálatok kezdődnek a Széchenyi utcában és a Veres Pálné utcában. Befejeződik a Szent István tér és a Hercegprímás utca új térburkolatának kialakítása is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!