Friss hírek

2005.01.13. 12:03

Bokréta az új angyalföldi bérlakásokra

A terveknek megfelelően, jó ütemben halad a 109 bérlakás építése Angyalföldön: az épületegyüttes elérte legmagasabb pontját.

BAMA

Ennek alkalmából január 14-én 11.00 órakor a Dévai u. 7. – Szabolcs u. 12.-14.-16/a-b szám alatt dr. Tóth József, a kerület polgármestere nyitja meg a Bokréta ünnepséget. A lakóház építéséhez a képviselő-testület 1,3 milliárd Ft saját forrást biztosít. 450 millió forint vissza nem térítendő támogatást a Széchenyi terv folytatásaként meghirdetett Állami Támogatású Bérlakás Program keretében kapott, a tervek elkészítésének költségeit, 38.680.000 forintot a Fővárosi Önkormányzat Stratégiai Alapjából pályázaton nyert el az önkormányzat. A 2005 első félévében elkészülő lakásokat pályáztatás után, költség alapon adja bérbe az önkormányzat. A földszinten háziorvosi rendelőt, a napsütötte déli oldalon nyugdíjasklubot alakítanak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!