Friss hírek

2005.03.30. 09:27

Elutasították az új parkolási szabályozást

Nem támogatta a 12 éve érvényben lévő parkolási szabályozás felváltására készült tervezetet keddi ülésén a fővárosi önkormányzat szakbizottsága.

BAMA

A testület, amely a főpolgármesternek ez ügyben tartott sajtótájékoztatójával egy időben ülésezett, közgyűlési tárgyalásra  alkalmatlannak minősítette a javaslatot. Az órákig tartó ülés végén  tárgyalt parkolási téma vitájakor többségbe kerültek az ellenzéki  képviselők, akik egy szocialista társukkal együtt elutasították az  előterjesztést.
Szálka Miklós (Fidesz) alelnök részben azt nehezményezte a  szocialistákkal együtt, hogy a képviselők csak a múlt hét végén  kapták meg a tervezetet, így nem volt idejük annak tanulmányozásra. Az ellenzéki politikus szerint túl általános, főként közérzetjavító elemeket tartalmaz az előterjesztés. Legnagyobb hiányosságnak Szálka azt tartotta, hogy nem ad választ arra, a jelenleg működő három önálló parkolási céget hogyan lehetne jogszerűen  rávenni az egységes működésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!