Friss hírek

2005.08.31. 16:44

Karsai indulhat, Zuschlag nem

Lezárult a jelöltállítás folyamata az MSZP-nél - mondta Kecskeméten Szekeres Imre, a párt elnökhelyettese. Kedden este az MSZP országos elnöksége támogatta Alexa György indítását a főváros 25. választókerületében, Karsai József indítását Békés megye 7. számú választókörzetében.

BAMA

Két választókerület maradt nyitott: a kiskunhalasi és a nagykanizsai. Szekeres Imre Kecskeméten megerősítette: Zuschlag János jelölése nem lenne kívánatos az MSZP számára, a ngaykanizsaiban pedig sajtóértesülések szerint, ha nem az elnökségnek tetsző jelöltet állít a szervezet, akkor feloszlathatják. Kedden este Békés és Csongrád megyei pártelnökök tanácskoztak Szegeden. Ott Szekeres Imre Karsai József jelölése kapcsán arról beszélt, hogy maga is Karsai jelölését támogatja, amit a képviselő ismeretségével indokolt. Az MSZP egy közvéleménykutatásban ezer embert kérdezett meg arról, hogy a választókörzetben, hogy ismerik-e Karsait. A válaszadók 99 százaléka válaszolt igennel. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szeptember 24-én Battonyára látogat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!