Friss hírek

2005.08.05. 14:45

Újbuda Nagydíj vasárnap

A Tour de Hongrie befejezéseként a Petőfi híd és a Szabadság híd között kialakított 2,7 km-es körpályán 41 kilométert tesznek meg a versenyzők.

BAMA

A Tour de Hongrie befejezéseként Újbuda ad otthont az utolsó szakasznak, az Újbuda Nagydíjnak. A tizenöt körös verseny auguszus 7-én, vasárnap délután 5 órakor indul, és várhatóan 6 órára fejeződik be. Az Újbuda Nagydíjat Molnár Gyula polgármester adja át a győztesnek.

A kora délutáni Újbudai Kőröző elnevezésű versenyre amatőr kerékpárosokat is várnak. A táv 8 kilométer. Az indulók életkori kategóriák szerint versenyeznek a 800 méteres körpályán. Nevezés és regisztráció a helyszínen augusztus 7-én délután 1 órától. A versenyek délután 2-kor kezdődnek, és 4 óráig tartanak. Csak kifogástalan műszaki állapotú, bármilyen típusú kerékpárral lehet indulni. Fejvédő használata kötelező! A rendezvény helye: Újbuda, Petőfi híd budai hídfő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!