Friss hírek

2005.08.24. 14:30

Útlezárások Budapesten

A 2-es METRÓ a teljes vonalon jár minden állomáson megállva és a 47-es, 49-es villamosok ismét a Deák térig viszik az utasokat.

BAMA

ÚTLEZÁRÁSOK: Csütörtökön, augusztus 25-én a BUDAÖRSI úton a Nagyszőlős utcai felüljárón továbbra is egy sáv lesz csak járható. A Dayka Gábor utcától kezdődően buszsávot jelöltek ki a 40-es, 72-es, 87-es, 139gy és 153gy buszok számára. Az M3-as autópálya SZENTMIHÁLYI úti felüljáróján irányonként csak két sávban közlekedhetnek sávelhúzással, ugyanakkor a SZENTMIHÁLYI útról Újpest felől nem hajthatnak fel az autópályára a városközpont irányába, ezért a 25-ös gyors autóbuszok a Mexikói út felé módosított útvonalon haladnak.

Az autópálya feletti FŰRÉSZ utcai gyalogos felüljárót is felújítás miatt lezárták. 3-as főút: a KEREPESI úton a Fiumei út és a Lóvásár utca között irányonként egy sáv járható (gázvezeték-felújítás). A BAROSS téren a metróépítés miatt korlátozásokra számítani kell továbbra is. 5-ös főút: a SOROKSÁRI úton a Haller utca és a Dandár utca között aszfaltoznak a héten, emiatt sávlezárások lassítják a haladást mindkét irányban. A GRASSALKOVICH úton a vasút felett átvezető felüljárón irányonként egy sávban haladhatnak (felújítás), valamint a Tárcsás utca és a Hősök tere között a külső sávot mindkét irányban lezárták. 7-es főút: A BALATONI úton a Repülőtéri útnál lévő és a vágányok feletti hidat lezárták, mert elbontják és újat építenek.

A terelőút a Dózsa György út - Kamaraerdei út - Repülőtéri út útvonal. 11-es főút: a SZENTENDREI úton a Mozaik utcai felüljáró és a Pók utca között mindkét irányban 2-2 sávot elkerítettek a forgalom elől (a kifelé vezető oldalon az útfelújítás szegélykorrekciókkal és felmarással kezdődik, befelé gázvezetéket építenek). A 34-es busz kifelé módosított útvonalon jár, nem érintve a Záhony utcai és a Sujtás utcai megállót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!